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LEGISLATIVE DIGEST 
 

[Police Code - Drawing of Firearms by Armed Guards]  

 
Ordinance amending the Police Code to prohibit armed guards from drawing or 
exhibiting firearms, other than a holster, to protect property. 
 

Existing Law 
 
Currently, Article 25 prohibits any armed guard from drawing or exhibiting, other than in a 
holster, any handgun except in lawful response to an actual and specific threat to person 
and/or property.  Article 25 also prohibits any person, corporation, partnership, or association 
which employs or utilizes armed guards to require, allow or permit any such guard, while in 
any place in the City and County of San Francisco, to draw or exhibit other than in a holster 
any handgun except in lawful response to an actual and specific threat to person and/or 
property. 

Amendments to Current Law 
 
If passed, these amendments would delete all references to property and update all 
references from a handgun to a firearm.  
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