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LEGISLATIVE DIGEST 
 

[Banning alcohol in children's play areas.] 
 
Ordinance amending Section 4.10 of the Park Code to ban consumption of alcohol in 
children's play areas. 
 

Existing Law 
 
Consumption of alcoholic beverages of any kind is prohibited in any building, children's 
playground, swimming pool, restroom, or any of the parks or portions of identified parks,  
unless permitted by the Recreation and Park Department General Manager or the Recreation 
and Park Commission. 
 

Amendments to Current Law 
 
1. Consumption of alcohol will be prohibited in children's play areas, and neither the 
General Manager nor the Commission may grant permission to consume alcohol in children's 
play areas  
 
2. Sharon Meadow north to John F. Kennedy, Jr. Drive, east to Kezar Drive, south to 
Kezar Drive, west to the tennis courts and the lawn bowling area, is added to the list of parks 
where consumption of alcohol is prohibited except with permission of the General Manager 
or the Commission. 

 
 
 


